Телефон за поръчки:
0886 201 463

За нас

CLÉONE е създадена с амбициозна цел: да предложи на представителките на нежния пол стилни часовници и аксесоари на достъпни цени и изключително качество.

Във всеки часовник CLÉONE ние използваме любовта и красотата като вдъхновение, за да предоставим израз на женската чувственост. Всеки часовник или аксесоар се предлага в прост, но елегантен дизайн, предоставящ луксозен избор, подходящ за всяка жена.

Ние се гордеем с голямото разнообразие от стилни часовници, които позволяват на дамите да изследват своето най-съкровено, чувствено, женствено аз. Всяка селекция е вдъхновена от желанието за съвършенство, като всеки часовник и аксесоар отговаря на нюансите на женската красота - естествените създатели на изкуството и самия живот.

Затова се задълбочихме в изследване на дълбоката връзка, която жената има със самата красота и се върнахме с вдъхновение за предоставяне на забележителни дамски аксесоари и продукти.

Ето защо всеки часовник е изработен с най-добрите материали, така че всяка жена да може да се наслади на удоволствието да носи елегантен часовник, подобаващо на кралица.

Нашата компания върви по стъпките на кралското вдъхновение - всяка жена държи пръста си върху пулса на обществото, тъй като те са пазителите и създателите на живота и за това когато започнахме, целта ни беше да произвеждаме първокласни часовници за жени, а сега, когато сме изправени пред много предизвикателства, утвърдихме вярата си, че бъдещето е за жените да процъфтяват и да успеят.

Именно за това ние вярваме, че имаме нещо подходящо за всяка дама, нещо, в което да може да се разпознае, както и интуитивна красота, която подчертава вътрешното аз и дава възможност за себеизразяване и изследване.

Позволете си да бъдете красиви, позволете си да бъдете чувствени, позволете си да бъдете CLÉONE и да бъдете вдъхновени от желанието за съвършенство.

Сравнение на продукти