Телефон за поръчки:
0886 201 463

Начини на плащане

Заплащане на поръчки направени в www.cleone.bg

По време на финализиране на Вашата поръчка Вие имате възможност за избор на следните варианти за заплащане на избраните от от Вас продукти:

1. Наложен платеж (плащане на куриер при доставка)

Заплащането на дължимата сума по направена онлайн поръчка се извършва в момента на доставката. Дължимата сума се заплаща на представителя на куриерската служба в брой или с карта. Онлайн поръчки с метод на плащане „Наложен платеж“ се обработват и изпращат с услугата Пощенски паричен превод (ППП). Разписката, която получавате от куриера при доставка на поръчката е равносилна на касов бон. За издадени фактури разписката получена при доставка на поръчката се прикрепя към нея.

2. Банков превод

Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от cleone.bg (Смарт Фийвър ЕООД) банкова сметка. Доставката се извършва САМО след потвърждение за банков превод на дължимата към поръчката сума. При получаване на Вашата поръчка не дължите нищо на куриера (служителя).

Получател: Смарт Фийвър ЕООД
IBAN: BG26UNCR70001523990658
BIC: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк АД

3. Плащане чрез PayPal

Интернационална система, даваща възможност за трансфер на пари чрез уеб сайт (електронна алтернатива на традиционните разплащания с чекове и банкови преводи).

PayPal представлява посредник, който улеснява електронната търговия по света, без да разкрива финансова информация при сделките.

При избор на този вид плащане ще бъдете препратени към страницата на PayPal за финализиране на транзакцията. След постъпване на плащането в нашата система започва обработката на Вашата поръчка. Онлайн транзакциите се извършват в защитената страница на PayPal. Cleone.bg не изисква и не съхранява никакви данни за банкови карти на своите страници.

Изисква регистрация, за повече подробности вижте ТУК.

4. С дебитна/кредитна карта

С този метод можете да платите с банкова карта издадена от Българска или чужда банка директно, като транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (BGN). Видовете приемани карти са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Оналйн плащането с дебитна или кредитна карта при пазаруване в www.cleone.bg става посредством виртуален ПОС терминал чрез системата на Stripe.com. При завършване на поръчка сайтът ще ви прехвърли към страница, където да оторизирате плащането. Данните, които трябва да попълните са:
- Номер на картата
- CVV - таен код от гърба на картата
- дата на валидност на картата
- име на картодържателя

Смарт Фийвър ЕООД не съхранява картови данни на своите клиенти, пазарували онлайн и платили посредством дебитна или кредитна карта.

* Всички посочени цени са в български лева и са с включено ДДС.

Сравнение на продукти