Телефон за поръчки:
0886 201 463

Условия за доставка

Последна актуализация: 15 август 2021 г.

----

Безплатна доставка

Цената за доставка от cleone.bg е напълно БЕЗПЛАТНА.

Условия за доставка

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриерски фирми (Еконт или Спиди).

Доставката се извършва до адрес на потребителя или до офис на куриер на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Разходите за доставка в рамките на страната (България) се покриват от cleone.bg.

Преди изпращане на поръчаната стока cleone.bg има право да се свърже с Вас на посочения телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

При пратки до адрес, клиентът се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и заплати поръчаните продукти. Ако клиентът не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

Всички тези условия важат за пратки, доставени на територията на страната. Ако желаете доставка на пратка в чужбина, моля свържете се с нас на посочените телефони или чрез имейл на [email protected]

Срок за обработване и доставка

Всички поръчки, направени до 16:00 ч. в работен ден, се обработват и изпращат на същия ден.

Поръчки направени след 16:00 ч., и в празнични или почивни дни, се обработват в първия работен ден.

Всички поръчки направени в събота (или непълни работни дни) до 12:00 ч., се обработват и изпращат на същия ден.

Всички поръчки се изпращат като експресни. Срокът за доставка на стоката е в рамките на 1-4 дни на територията на страната (в зависимост от официалните почивни дни).

Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

cleone.bg не носи отговорност при забавяне на доставката поради независещи от нас обстоятелства (например влошени метеорологични условия или проблеми в работата на куриерските фирми).

Куриерски фирми

Партньори за доставка на cleone.bg са Еконт и Спиди.

Пратки до адрес или до офис на куриер се доставят и от двете фирми. Посочете при подаването на Вашата поръчка в съответното поле Вашият адрес или адрес на офис на Еконт/Спиди, до който искате да бъде доставена поръчката Ви.

Ако клиентът желае да използва друг начин на доставка, тя е във всички такива случаи за негова сметка.

Важно

В случай, че сте избрали наложен платеж като начин на плащане, следва да заплатите стойността на стоката на куриера.

Ако сте платили предварително (чрез системата за онлайн разплащания на PayPal, по банков път или с карта) НЕ дължите плащане на куриера.

В случай, че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише/издаде двустранен протокол за увредена пратка, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви (при условие, че това е възможно) или възстановяване на заплатена сума.

В случай, че клиентът е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон, cleone.bg не носи отговорност за неизпълнение на поръчка.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на клиента. Клиентът не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

cleone.bg си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Сравнение на продукти