Телефон за поръчки:
0886 201 463

Гаранция и сервиз

Според Закона за Защита на Потребителите /ЗЗП/, всички часовници в Cleone.bg са покрити стандартно с 2 години гаранция за физически лица, oсвен в случаите, при които в гаранционната карта е посочен по-дълъг срок. Гаранцията за юридически лица е със срок от 1 година.

Гаранцията покрива производствени дефекти, проблеми свързани с механизма и правилното фукциониране на часовника. За да запазите своята гаранция, погрижете се вашият часовник винаги да се проверява, обслужва и поправя от представители на фирмата. Гаранцията се анулира, в случай че, лице което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашият часовник да бъде отремонтиран, трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта, която сте получили в момента на закупуването му.

Cleone.bg не носи отговорност и гаранцията не покрива дефекти, свързани със следните компоненти на часовника - батерия, стъкло, циферблат/дисплей, механизъм, верижка, каишка, и корпус, възникнали в резултат на:

  • повреди, причинени от липса на грижи, неправилно транспортиране, злополука или нормално износване;
  • неправилна експлоатация и механично увреждане - удар, изпускане, надраскване, паднало покритие, стрелка, индекс или други щети, несвързани с фабричен дефект на механизма;
  • избледняване, поради излагане на слънце или други източници на топлина;
  • обслужване или поправка на часовника от лице, което не е упълномощено от Cleone.bg;
  • съхранение или употреба на продуктите във влажна среда, при несъобразяване с нивата на водоустойчивост.

Aко батерията на Вашия часовник се изтощи в рамките на 6 месеца от закупуването му, то тя ще бъде сменена безплатно. Необходимо е да изпратите съответния модел до адрес на Cleone.bg: гр. Бургас, ж.к. Изгрев, бл. 31, вх. 1, получател - Смарт Фийвър ЕООД. Всички разходи за транспорт са за наша сметка. В случай на повреда, която не се покрива от гаранцията, или нужда от ремонт в извънгаранционен период, клиентът заплаща всички направени разходи за ремонт и транспорт.

Сравнение на продукти